CHOCOLATE OAT CUPS ♥

Hello everyone! Thank you for having been so active these past days, I really enjoy spending my time doing new things to enrich FITSPO...




Hello everyone! Thank you for having been so active these past days, I really enjoy spending my time doing new things to enrich FITSPORATE and I hope you can feel it. For the three last days I've been busy trying over and over a new recipe just for you guys. This will look like a cheat to a lot of you, but I think it's the kind of little cake you can have after a full day without feeling (very) guilty ! 

// Bonjour tout le monde! Merci d'avoir été si actifs ces derniers jours, ça fait plaisir et j'adore passer du temps à enrichir FITSPORATE et j'éspère que ça vous plait. Les trois derniers jours j'ai été super occupée à vous préparer ces petit gateaux, nouvelle recette juste pour vous! Ca parait gras et pas très sain, mais en réalité c'est le petit réconfort parfait après une grosse journée, et ce (presque) sans culpabilité!

Step one : You start with a porrdige, I chose soy milk, organic honey, mixed spices and instant oats
Etape 1: Comme pour un porridge, il vous faudra du lait de soja, de l'avoine, du miel et du mélange 4 épices

Step 2: let the oats soak in the milk for a while, overnight is the best if you can
Etape 2: Laissez tremper l'avoine pendant un moment, la nuit entière si possible

Step 3: Cook the porridge in straight mugs for about 40 sec, 5-6 times. Then unmould the cake and let it cool
Etape 3: Cuire le porridge dans des tasses droites pendant 40 sec, 5-6 fois. Démoulez et laissez refroidir

Step 4 : Cut the mugcakes into three equal parts
Etape 4 : Coupez les mugcakes en trois parts égales

Step 5 : Coat the cups with chocolate coating (recipe here to translate) and decorate as you like!
Etape 5: Nappez les gateaux de chocolat (la recette est ici) et décorez à votre goût!

Step 6 : Make a delicious hot chocolate with cream for the picture (and let the boyfriend devour it)
Etape 6: aites un beau chocolat chaud pour la photo (et laissez l'amoureux le dévorer!)


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Here is another version with red berries and withe chocolate/coconut coating
Voici une autre version avec des fruits rouges et nappage chocolat blanc/ coco

I mixed excess white and dark chocolate coating, you can use it then for hot chocolate as above, or simply as a chocolate spread!
J'ai mélangé mes nappages blanc et noir, vous pouvez vous en servir pour les chocolats chauds comme ci-dessus ou comme pâte à tartiner!
Yeah! I'm so so proud to bring a recipe like this on the blog, I really thought I was bad at cooking but these were just as I saw them :) Make yourself a bit more omfortable tonight by cooking some and chill in front of a good movie♥ Next time I'll present you my brand new gym program that's been very effective, and how important is it to log your sessions!!

// Ouais!! Je suis super fière de vous présenter cette petite recette, je pensais vraiment être une pas douée de la cuisine mais là, c'est vraiment comme je le voulais :) Mettez vous à l'aise, cuisinez en quelques uns et dégustez les devant un bon film ♥ La prochaine fois, c'est sujet sport: mon nouveau programme d'entrainement, et pourquoi c'est une bonne idée d'avoir un journal intime... sportif !!

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